„Прави се опит за медийното ми тричане преди да съм се качил на ринга. Голям страх тресе кочината“, заяви пред „Нова телевизия“ предложеният от „Има такъв народ“ за вицепремиер и министър на вътрешните работи д-р Петър Илиев в първия си коментар след огласяването на съмнения за плагиатство от негова страна на труд на доц. Наталия Киселова.

Той го направи няколко дни след като в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ бяха подадени три сигнала от обучаващи се. В момента се проверява дали са допустими и ако са, ще бъдат предадени за проверка на Етичната комисия на университета.

След подаването им за първи път публично говори и доц. Киселова, която разказа, че е поставила въпроса за плагиатството в катедрата още през 2015 г., когато заедно с всичките ѝ членове е получила като подарък книгата на Илиев. Тогава провела два разговора с него, но заяви, че не е останала удовлетворена.

В първия си коментар след огласяването на съмненията за плагиатство Петър Илиев заяви, че е жертва на „жълто-кафяви медии“ и сравни ситуацията с публикациите за него с фразата, с която Катон Стари завършвал всяко свое изказване в римския сенат – „Картаген трябва да бъде разрушен“, като заяви: „Лайтмотивът на вси жълто-кафяви медии медии е Петър Илиев трябва да бъде унищожен“.

„Картината е многопластова. Няколко факта. Кога започна атаката срещу мен – започна и постигна кулминацията си в деня, в който трябваше да бъде връчен проучвателен мандат на ИТН. Защо беше подбрано това време? Защо моето име се завъртя като кандидат за премиер при положение, че е било обсъждано на по-ранен етап?“, попита той.

И продължи да говори за медийна атака срещу себе си: „Никога сайтовете на задкулисието не са били толкова координирани и насочени в оцапването и омаскаряването на едно лице“. Помолен да посочи кои са тези центрове, той заяви, че всички граждани ги знаят. „Вижте медиите, вижте кой им е собственик, вижте кой има полза. Когато кукловодите от задкулисито със слугинските им медии хулят някого, хората знаят, че този човек е стойностен“.

На въпрос кой му е предложил първо да е министър на правосъдието, а после на вътрешните работи Илиев отговори, че е лидерът на ИТН Слави Трифонов след обсъждания в партията. Той подчерта, че не е член на ИТН, но работи с формацията още от времето на подготовката и провеждането на референдума.

„Аз имам не само поддържка и пълна подкрепа от Слави Трифонов, но и неговата мъжка дума и на всички от ръководството на ИТН. ИТН се създаде въз основа на проекта национален референдум, в който и аз имам ключово участие в юридическата му страна“, каза Илиев.

За политиката, Барбадос и масонските ложи

„Разколебаване – това е дума, която не познавам“. Така отговори на питане за евентуална възможност за оттегляне на номинацията му за член на кабинета, а за ИТН заяви: „Няма да поддадат“. И разказа, че след референдума му изпратили НАП и ДАНС и го „спукали“ от проверки. „Нищо не установиха. Това беше терор и тормоз на една полицейска държава над един свободен човек“, каза той.

А на питане от водещия добър характер ли има, отговори: „Питайте баба ми, питайте майка ми. Аз се оценявам с всичките ми постижения“.

Що се отнася до коментарите на представители на партиите, от които ИТН търси подкрепа за кабинет за кандидатурата му, като Николай Хаджигенов и Татяна Дончева от ИБГНИ, както от ДБ, които определиха номинацията му като провокация, Илиев отговори така: „Да коментирам защитници на „Мултигруп“ или на избягали подсъдими в чужбина? Тази атака има ченгесарско-милиционерски генезис.

След това направи един неясен намек, който отказа да разясни за „едно лице, което не остана студио, което да не е посетило“, което било „племенник на един подсъдим бивш шеф на разузнаването“ и връзка с „атаката срещу мандатоносителя“ с оглед благоприятно развитие на делото.

Петър Илиев коментира и това, че е почетен консул на Барбадос и подчерта, че това не е държавна служба, а ГЕРБ са бавили одобряването на назначението му и то е станало по време на служебното правителство на проф. Огнян Герджиков. По думите му няма български фирми със съдружници и собственици от карибската държава.

После отрече да е член на пловдивски масонски ложи и подробно изложи, че е роден в София, израснал е край НДК, завършил е с отличие столична гимназия и СУ, а сега е адвокат от САК. „С Пловдив нямам нищо общо. Не не членувам в тези посочени ложи“, каза той, а въпросът на водещия „А в други?“ не получи отговор, а разговорът продължи с изявление на Илиев: „Аз съм такъв какъвто съм, който иска да ме харесва. Ние не сме се събрали да правим политика, за да се обичаме и да се харесваме. Който ме познава, знае каква работа ще свърша“.

За плагиатството – сигналите са недопустими, комисията и правилата ѝ – под въпрос

Попитан сам ли е писал книгата си „Компетенциите на Народното събрание“, Илиев заяви: „Стоя зад всяка дума на моята книга. Подарил съм я на членовете на катедрата през 2015 г. и с изненада чух, че някой твърди, че има проблем“.

За дисертацията на доц. Киселова каза, че не я е чел. А той самият нямал нужда от помощ за книгата си, защото е завършил с пълно отличие.

На въпроса за установените съвпадения от десетки страници между двата труда от фейсбук страницата „Правна лудост“, Петър Илиев каза: „Някой с името си ли го сравнява или говорим за анонимни сайтове с машинен глас? Не се интересувам от инсинуации, лъжи и ченгесарски номера“, имайки предвид видеата, публикувани на страницата.

Илиев заяви, че сигналите срещу него са „абсолютно недопустими“. „Дълбоко се съмнявам, че тези сигнали са подадени по надлежния ред от хората, които са посочени като автори“, каза той, заяви, че въпросът за плагиатството не е поставян на нито един катедрен съвет и допълни:„Аз проблем с текста нямам, ако някой има, да си е заявил претенциите“.

Той препрати към определението за плагиатство в Закона за развитието на академичния състав. То гласи „плагиатство“ е представяне за собствени на трудове, които изцяло или частично са написани или създадени от другиго, или използването на публикувани от другиго научни резултати, без позоваване или цитиране в процедурите за придобиване на научни степени или за заемане на академични длъжности.

Не даде повече разяснения защо го прави, въпреки че процедурата срещу него не е по ЗРАСРБ, тъй като не се проверява плагиатство на труд, с който той е придобил научна степен или длъжност.

Както „Лекс“ писа, когато става дума за друг научен труд, проверката за плагиатство се извършва по специални правила на СУ от Етичната му комисия.

Илиев постави под въпрос цялата процедура пред Етичната комисия на СУ, както и съставът на самата комисия. За правилата подчерта, че са приети в средата на юли и коментира това, че те предвиждат, че за проверка за плагиатство няма давност.

„В тях много услужливо няма давност. Правилникът е приет самоцелно. Става въпрос едва ли не за престъпление срещу мира и човечеството“, каза д-р Петър Илиев.

След това коментира самата Етична комисия и заяви: „В нея има кадри, участници в листи на партии, които са най-гласовити срещу мен“. Илиев не посочи имена, но по всяка вероятност визира доц. Боряна Мусева, която е зам.-председател на комисията и единствен представител на Юридическия факултет в нея. Преди 4 години тя беше водач на листа на „Да, България“ за парламентарните избори.

На финала заключи: „Аз не съм жертва, аз съм доказал се професионалист“. И обеща да даде на водещия книгата си, която не е налична на пазара и в Народната библиотека.

БСП ще подкрепи ИТН само ако смени кандидата за вътрешен министър

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира днес, че интервюто на Илиев е смущаващо за социалистите и те ще искат от ИТН да предложат друг кандидат за вицепремиер и вътрешен министър.

„Днешното му интервю е смущаващо за нас. Бихме искали, без да е натрапчиво и да оказваме натиск, мандатоносителят да преосмисли решението си за кандидата си за вицепремиер и министър на вътрешните работи“, каза Нинова.

На въпрос за работата на Илиев като консултант и на БСП, тя посочи, че той е консултирал писането на 2-3 конституционни жалби, които Конституционният съд уважил.

„Но има разлика между това да си добър юрист и да си кандидат за вицепремиер и министър на вътрешните работи“, подчерта Нинова.

Трифонов до ДБ, ИБГНИ и БСП: Ами добре, хайде да видим какво ще стане

Лидерът на ИТН Слави Трифонов отново защити кандидата си за вицепремиер и вътрешен министър и подсказа, че няма да се поддаде на ултиматуми от партиите и коалициите, от които иначе търси подкрепа.

„Ще кажа нещо и на „Демократична България“, „Изправи се! Ние идваме!“ и БСП. Ако пак ще използвате Петър Илиев, само и само да не подкрепите правителството на „Има такъв народ“, явно си мислите, че никой не прави разлика между повод и причина. Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената „политика“. Ами добре, хайде да видим какво ще стане!“, написа Трифонов в нов пост в профила си във „Фейсбук“.

За Илиев той казва, че се е запознал с него покрай референдума и впечатленията му за него са, че е смел, отговорен, лоялен, добър баща и съпруг, който не е бил никога във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е участвал в обществени поръчки, не е предлагал Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а е бил адвокат на годината.

„И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен“, казва още Трифонов.

ИБГНИ няма да подкрепи кабинета на „Има такъв народ“

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ (ИБГНИ) няма да подкрепи кабинета на „Има такъв народ“. Това заяви председателката на парламентарната група Мая Манолова след заседанието на групата.

Тя определи състава на предлагания кабинет като семпъл, а някои от предложените хора като „абсолютно неприемливи“.

Заявихме ясно, че няма да подкрепим кабинет, който е параван на ГЕРБ и ДПС и не получихме гаранции, че това не е така“, изтъкна още Манолова.

В отговор на въпрос дали една от причините е Петър Илиев и интервюто му от днес, Николай Хаджигенов заяви: „Проблемът не касае отделната личност, а механизмът, по който е сглобено това правителство. По наше мнение той е много сгрешен. Тези хора не могат да извършат дълбоката реформа, която всички очакват от тях“.

Той коментира и думите на Слави Трифонов от днес, че ако ИБГНИ, „Демократична България“ и БСП не подкрепят правителството на ИТН, значи са от статуквото. „Ако аз съм статукво, кой, по дяволите, е Слави Трифонов. Имам дългогодишна гражданска позиция по редица въпроси срещу няколко правителства“, коментира Хаджигенов.

Татяна Дончева обърна внимание и на другия нов номиниран в проектоправителството на ИТН – Иво Атанасов, който е кандидат за правосъден министър. Тя подчерта, че от партията на Слави Трифонов нямали въпроси към министрите на правосъдието и на вътрешните работи – Янаки Стоилов и Бойко Рашков, а Атанасов с „голяма мъка“ произнесъл три изречения.

„Трудно един видински адвокат на Росица Кирова от ГЕРБ и неин съдружник в няколко фирми ще направи реформа“, заяви Дончева.

Мая Манолова пък заговори за трети мандат за съставяне на правителство, до който ще се стигне, ако не се осъществи този на ИТН и задължителният втори на ГЕРБ. Според нея „служебният кабинет е решение за кризисната ситуация в България“.

105
Коментирайте

avatar
Картинки
 
 
 
Аудио и видео
 
 
 
Документи и архиви
 
 
 
нови хронологично най-добре оценени
анонимен
анонимен
10 август 2021 8:56
Гост

Забелязвате ли как казва политическа партия “Има такъв народ”, точно както ГЕРБ винаги казват политическа партия ГЕРБ, все едно има други партии. Преди ГЕРБ и ЦвЦв никой не говореше така. Явно и лексикално се припокриват

Анонимен
Анонимен
10 август 2021 8:54
Гост

Ей така се случва винаги, това им е в стила: тайно, тихо и подмолно, под масата, встрани, отзад, без да са спечелили избори, никога не ги интересува мнението на мнозинството, по болшевишки. Справка – Татяна Дончева днес сутринта по БТВ. Цял живот така са свикнали. Последни, обаче мислят, че трябва да са първи. Белият Автобус щу ги прибира. Те са свикнали.

Анонимен
Анонимен
10 август 2021 11:05
Гост

Сега щели да разбиват парламентарната група на ИТН. Дотам се докараха. Едвам влязоха и започнаха с болшевишките номера. Докога, бе?

Баце, къде си?
Баце, къде си?
10 август 2021 0:15
Гост

Един път гледах интервюто на трезво следобяда, сега го гледам на пияно в полунощ. Хорааа, аз съм прост, ама тоя ме бие с 200-та. Вдигна ми самочувствието тоя човечец, жал ми е за него, щото е изгубена душа. Той се лута между химерата и правото /за конституционно не говорим, тъй като там е безспорен корифеЙ, а и новите му интереси са миксирано концентрирани между морско /според първото представяне от Чалга Гуруто, когато се изцепи след изборите, четейки в аутокю-то на неговите сценаристи/, американско търговско и некакво си друго право въз основа на кратка специализацийка – стара е темата за „универсалните“… Покажи целия коментар »

Наздраве!
Наздраве!
09 август 2021 22:55
Гост

Явно тоя на снимката ви е много интересен, щом още го дъвчете по тъмна доба. Той ще остане много известен, това е ясно. Забравяме за плагиатство, надменно поведение и другото, което е направил или показал. Ще остане известен завинаги с това, че торпилира едно проекто-правителство, а чрез това торпилиране в по-далечен план постави началото на края на ИТН. Славчо не знам дали още си яде тузарските френски бонбонки за 100 долара кутийката, дето ги препоръчва наляво и надясно /от медицинския си престой във Франция предполагам, за което не може да бъде укорен, но за разюздания си живот – опрделено/ и… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 21:44
Гост

Нали разбирате колко смешно става как защитавате Танчето Дончева, Майчето Манолова, Ходжигенов? Колоси на морала – и правни и морални и политически! На мен ми е леко неудобно да ги следвам. Най- малкото, защото помня какви бяха. Пък и не беше преди 100 години. Толкова бързо ли забравяте?

оставка
оставка
09 август 2021 21:52
Гост

Кой ги защитава, бе?! Да си против мутрата Илиев не значи, че харесваш Мая. Но тролският ти поръчител така ти е наредил да пишеш. Но това е сайт за юристи – не вървиш!

Анонимен
Анонимен
10 август 2021 9:17
Гост

ама много се активизирахте. Нали на следващите избори Бойкикиев и Дончева пак ще са последни и предпоследни. А може и някои да изпаднат. Ще ви видя какви комбинации ще разигравате тогава. Че ще се прегърнете с комунистите е ясно, но не стига. Ще чакаме следващия исторически компромис. Това сме го виждали. Ще видя как вървиш тогава.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 19:14
Гост

Хайде нови избори и герберастите да слизат под 4 %. А докато ги организират, служебното правителство да събори каскета. Циганите не искат банкоматно гласуване, супер- няма каскет, няма цигани, тиквата ще се чуди къде да емигрира. Заедно с десните отрепки, клонингите сдс, дсб, дай България и т.н.

Димитър
Димитър
09 август 2021 19:52
Гост

Че то на последните проучвания ГЕРБ са първи бе умник. Искам ти наркотиците хахахахаха. Много мъка има по тоя свят…….Я погледни Тренд и си трай 🙂

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 21:37
Гост

Като как служебното правителство ще бутне каскета? Защо говориш глупости? Ще ми бутне дедовия. Освен да си назначат дъщерите и синовете друго не могат. Закони и Конституция се променят в парламента, а не от Рашков. Той само може да се сдобие с ново имотче. А ти си блей, блей! Балъците няма да свършат в тази страна. А пък неуките и простите се увеличават!

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 18:43
Гост

Хайде протестъри, да ви видя! Прокопиев ли ще предложите за министър председател!

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 21:50
Гост

Нищо и никого не могат да предложат. Нямат подкрепата на хората. Един Слави ги бие на избори, за Тиквата да не говорим. Тия са обречени. Вижда се от хеликоптер. От години .

Кочината
Кочината
09 август 2021 18:21
Гост

Ицо Торбалан, Рада Дълбоката и Мая Общата с вся остальная.

Грух грух
Грух грух
09 август 2021 18:23
Гост

Тишината за кочината ражда безумията на ХаджиГейов от горнобанското АОНСУ на сметката на Сорос.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 17:45
Гост

ИТН започнаха да ме кефят! Какъв удар нанесоха на старите муцуни- нови протестъри! А сега да ги видя какво правителство ще направят мишките!

Анонимен
Анонимен
10 август 2021 11:01
Гост

Е какво? На зелените чорапи.

Гларус
Гларус
09 август 2021 15:47
Гост

Абсолютно недопустим изкак за бъдещ министър

Чайка
Чайка
09 август 2021 18:25
Гост

Право куме в очи.

пак минавам
пак минавам
09 август 2021 15:46
Гост

Коледата е неизбежна, като въздуха и водата за всяко живо същество.

ps. Много обичам свинско. Разкошно е. Пък и тлъстичко ще да е.

Вълчо Димитров
Вълчо Димитров
09 август 2021 15:45
Гост

Гл. ас. Петър Илиев ми беше асистент по Конституционно право във втори курс. Много знаещ, много начетен. Бих казал, че познанията му и тълкувателните му методи върху Конституцията на Р. Б. надхвърлят далеч тези на професорите Киров и Близнашки. По-приляга Илиев да е с професорско звание, отколкото Близнашки или Киров (предвид знанията и уменията). Мое виждане. Не знам защо, но явно независимото, но твърде баналното общество, всячески се опитва да го очернят! Жалко! Много жалко!

Всичко това е прекрасно,
Всичко това е прекрасно,
09 август 2021 16:42
Гост

сигурно е вярно и е чудесно, че го споделяте. Тук става въпрос обаче за нещо съвсем друго – нежаланието на членовете на това „банално“ общество да продължават да толерират публично говорене като това, което ни се налага вече 10 години – абсолютно същото, което и Вашият прекрасен преподавател демонстрира – неуравновесени изблици на „аза“, агресия, арогантност, цинизъм, самовеличаене. Баналани или не, повечето хора очевидно вече не разпознават този стил като успешен, напротив – явно доживяхме, като други „банални“ общества, лишени от всякаква оригиналност, просто да изискваме от лидерите си да притежават компетентност и морал, за които да не ни се… Покажи целия коментар »

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 18:56
Гост

Ами да си остане асистент! А като ви гледаме какви лайнета излизате, обяснението дойде навреме и точно!

адвокат от САК
адвокат от САК
09 август 2021 15:09
Гост

Добре, че не е жив Боби Спасов- лека му пръст-за да види какво се случва в катедрата по конституционно право… Той беше пзключителен преподавател и юрист- юрист с главна буква, човек който разяснява Духът и Буквата на Закона, целият поток сме ставали спонтанно на крака, за да го аплодираме като лектор и преподавател…Това петно, за което става въпрос в статията, не може да стъпи на малкото му нокътче, въпреки, че когато ни преподаваше, Спасов беше с лек тремор, но с брилянтен изказ и хумор.

#КОЙ?
#КОЙ?
09 август 2021 15:28
Гост

Верно ли?

Никога не съм се съмнявал, че ДеСееБе са пребоядисаните хардкомунисти, вече на издръжката на Америка за България!

Вълчо Димитров
Вълчо Димитров
09 август 2021 15:56
Гост

Извинявам се, но при една лекция на проф. Близнашки, самият той изтъкна това, че въпросният проф. Борис Спасов, дори е нямал докторска титла, и че трудовете му са далеч по несъстоятелни от на самия проф. Близнашки. А, Близнашки винаги казва истината, когато се самоизтъква, тъй че, може и да е бил добър педагог, но като конституционалист през призмата на проф. Близнашки – Слаб 2.

адвокат от САК
адвокат от САК
09 август 2021 16:21
Гост

До “Вълчо Димитров 09 август 2021 15:56′ Близнашки пасти да яде пред Борис Спасов… Спасов беше от старата школа, винаги точен в изказа, винаги изряден, преподавател с харизма, която напълно съответстваше на професионалното му ниво- нещо, което не може да се каже в момента за 95 процента от преподавателския състав на СУ…Той ми е преподавал по конституционно право, така, че аз имам впечатления от 1ва ръка относно Спасов, а какво казва близнашки, ми е все тази…

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 17:01
Гост

Ами би трябвало, все пак проф. Близнашки е единственият “доктор на конституционноправните науки в България ” и написал най-големия, полезен и обемен труд за последните 100 години – “Общо учение за конституцията”. Така че, моля Ви.

И аз Ви моля
И аз Ви моля
09 август 2021 21:30
Гост

Не го унижавайте повече чрез подобна форма на реклама. Сега, за да придадете достоверност и сила на коментара си, очаквам да посочите всички трудове, написани в областта на КПП науки за последните 100 години – всички тук сме уверени, че до един сте ги изчели, за да ги степенувате по полезност и обем.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 15:08
Гост

На мен пък ми е интересно защо всички медии спрегнаха и последни сили да пишат за Петър Илиев и възможното му плагиатство като най-тежкото престъпление, при положение, че на всички ни е ясно, че всеки ден се извършват куп по неморални и престъпни неща. Но за тях мълчание. Друг е въпросът, че именно на медиите ли е работа да разкрива престъпления? Не, че го оправдавам Илиев, а просто разсъждавам…

Мунчо
Мунчо
09 август 2021 15:29
Гост

Америка за България плаща масрафа. Това е, друго няма.

адвокат от САК
адвокат от САК
09 август 2021 15:01
Гост

Нещастник- България ли наричаш кочина, държавата, чието висше юридическо образование си завършил и в чийто държавен университет преподаваш… НЕ- НЕ ТИ ДЪЛЖА уважение като на колега- адвокат- БЪЛГАРИЯ НЕ Е КОЧИНА, НЕЩАСТНИКО, БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА- СУБЕКТ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО…

re:
re:
09 август 2021 15:30
Гост

Ходи тия да го обясняваш на спонсорите ти на „Козяк“.

Вълчо Димитров
Вълчо Димитров
10 август 2021 10:22
Гост

А Вие какъв адвокат сте?
Очевидно не достатъчно надежден, щом си позволявате да боравите с нарицателни…. 🙂

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 14:59
Гост

Когато на студентите по психология им обясняват сложните многопластови проявления на комплексарщината, най-нагледно еь да им пускат записа на това иннервю. То е пример как един прикрит до преди три месеца костюмиран офшорен дихател се превръща от уж академично нещо в публично Нищо.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 14:10
Гост

Доста ниска топка, особено пък за катедрата по КН на ЮФ на СУ. Там какви играчи е имало, има и ще има, но този не е от тях. Акълът не е толкова много, колкото той си мисли че има, а малкото акъл, съчетани с наглост, огромно самочувствие, нахалство и незнание как да се държиш в публичната среда, водят до кофти резултати. Само с бутане от Лизашки и масонарията, бръснене на главата и оформяне на идиотски окосмения, не става.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 15:19
Гост

Окосмението добре го е подчертал с разпознавателна цел, че иначе, ако ги видя на улицата с Гешката, ще ги помисля без грам майтап за близнаци. Тоя и външен вид, и маниери копира, не само книги. На снимката горе съм сигурен, че това му е 2237 дубъл, докото постигне желаното въздействие върху хорицата. Малко „Фирмата“ на Джон Гришам. Проблемът само е, че ефекта се обръща в дефект, когато си отвори устата.

Мунчо
Мунчо
09 август 2021 15:33
Гост

А онази присетилата му се опонентка Киселова е една неземна красавица с вид на буля току-що излязла от „Плод и зеленчук“ по бай Кольо Фичето.

Иван
Иван
09 август 2021 13:45
Гост

Тричане, кочина, все си мисля, че юрист следва да се изказва по различен начин бил той и от тази партия. Все пак адвокатите следва да са красноречиви поради естеството на работата им и презумпцията за висока речева култура. И да, излъчва аура тип Гешев.

Карамазов
Карамазов
09 август 2021 13:54
Гост

Така е то когато умнокрасивите жълтопаветници крият дивото прасенце в багажника с дипломатически номер.

Значи от САЩ може, а от Барбадос – не може, а?

Ницше
Ницше
09 август 2021 13:04
Гост

По-добре недоволен Човек, отколкото Доволен умнокрасив жълтопаветник.

Бай Ганьо
Бай Ганьо
09 август 2021 12:41
Гост

Я пък съм почетен консул на Долно Уйно – и на масонската ложа в Източен Перник

INRI
INRI
09 август 2021 12:22
Гост

Кочината на „Козяк“. Йерусалимският храм на „нова България“. Либерална. Към Херакъл и Мустафа I.

Марко Тотев
Марко Тотев
09 август 2021 12:18
Гост

Конкубинатът срещу всички.

Ще видим Advokat VG. Ще поживеем, а дано … до есента.

Ще се преброят пилците, патиците, калинките, преподавателите, адвокатите и разбира се платените умнокрасиви жълти тролчета.

Advokat VG.
Advokat VG.
09 август 2021 12:14
Гост

По-голям срам за адвокатурата от този наглец няма. Адвокат, който говори за колегите си по този непочтен начин не може да бъде адвокат. Арогантен, откровено нахален и несъзнаващ собствената си морална и интелектуална нищета. Така се държи на екран, представете си как се държи в професионален и личен план. Знаех, че ИТН нямат капацитет, но никога не съм предполагала, че може да се стигне до тук. По-добре нови избори, откакто това фашизирано говорене и действия.

Бай Ганьо
Бай Ганьо
09 август 2021 12:12
Гост

Адвокат с чалга лексика…Учиндолският с кастинги избира простаци -простак не означава глупак, а байганьовщина

Модел 5
Модел 5
09 август 2021 12:23
Гост

На мен пък бай Ганьо ми е симпатичен. За разлика от Иуда.

Hristo
Hristo
09 август 2021 12:25
Гост

За съжаление точно такива хора пробиват. И в политиката, разбира се.

само минавам
само минавам
09 август 2021 11:27
Гост

Ако под кочина се разбира отровеното общество около „Козяк“ съм пълен съмишленик с младежа и преподавател в ЮФ на СУ, за разлика от останалата сволоч пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници нощници и прочие йористи тип ХаджиГейовци. НО ПРЕДИМНО ПЛАТЕНИ ТРОЛЧЕТА.

Завърших вечерно, работя през деня
Завърших вечерно, работя през деня
09 август 2021 14:21
Гост

Ти затова „само минаваш“, понеже си същия мушмул, като медийния стойкаджия, описан в статията. Единият само минава в жалък опит да седне на софрата, другият /форумен комплексар – стойкаджия/, пак само минава, насир…ки всяка тема с умнотии. Съжалявам, но никой не може да ви направи успешни юристи, минало е времето за това вече. Остава ви да повтаряте като дългосвиреща плоча едни и същи брътвежи. Големи претенции в розов балон.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 14:39
Гост

Палячо, да разбирам, че българския клон на арийската раса произлиза от СУ ЮФ? Всичката „останала сволоч“ по тухларните на концлагерите.

До „останала сволоч“
До „останала сволоч“
09 август 2021 15:38
Гост

Жалко че няма казарма за такива помияри като вас! Взели жълтото за жалтите и готово! Пито-платено.

Трудът те прави свободен, а срамен труд няма.

INRI
INRI
09 август 2021 15:43
Гост

Ми няма, я! Това е положението:

Предаденият спасява Вселената, а предателят погубва своята душа.

ps. Ма ходи го обясни на помияри и измекяри и вся остальная умнокрасивая жълтопаветна.

Anonimen
Anonimen
10 август 2021 0:54
Гост

Мале INRI, само минавам, или който и да е от многото ти други лесно разпознаваеми никове.
Сега, една гатанка преди зарята по случай фиаското на чалга правителството:
Че си трол, трол си, че си, че си мечтател за известност, пак си ти, че си оставаш световно неизвестен, освен по интернета като братовчед ти – доктора от статията ….. що е то?
Отговор (vice versa o al contrario):
очвалС ан тнатлуснок яищедъБ

Re:
Re:
09 август 2021 15:41
Гост

Сигурно е, че не произлиза от АОНСУ-то на Сорос, калинките и разбира се умнокрасивите жълтопаветници със силно изразен ЛГБТ уклон и меки въртеливи китки за прием на 30 сребърни монетки от „Козяк“.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 11:14
Гост

Бъдещето на майка България изглежда още по-тъмно и трагично дори и от миналото й.

Сюлейман паша
Сюлейман паша
09 август 2021 11:32
Гост

Защо?

Гост
Гост
09 август 2021 10:38
Гост

Този тип е голям срам за СУ, трябва да го уволнят дисциплинарно. И сред най-добрите има фира, но … Нямам думи, видяхме войнстваща простащина в епични размери. Ако имаше сутрешни блокове през 1917, 1924, 1933, 1945, вероятно щяха да изглеждат така. Грозно високомерие от един напълно неизвестен сред юристите юрист. Голям срам, който предизвиква тревога и гняв. Как стигнахме дотам, че такова нещо да е кандидат за вицепремиер. Огнян Герджиков???!,какво си мислехте професоре, Вие не сте неграмотен, тогава защо?

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 11:35
Гост

От къде да го уволнят дисциплинарно, бе? Нали е адвокат. В Университета не е на трудов договор. Цялата ви работа е такава!

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 11:39
Гост

Тия са талибани. Не могат, не знаят, но вирнали нослетата. Уволняват наред, дават присъди. Какво да ги правш? Умнокрасиви.

Гост
Гост
09 август 2021 11:43
Гост

Щатните преподаватели в юридическия факултет имат право да се впишат като адвокати, Петър Илиев е щатен асистент в ЮФ . Съжалявам, ако този факт пречи на розовите сапунени балони, през които гледате на безобразията на любимия си бъдещ вожд, но всъщност могат да го уволнят, защото с това хулиганско поведение уронва престижа на Университета.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 14:04
Гост

Точно на трудов договор е в университета, ама преди да пишеш, вземи та се информирай малко. На адвокатите е позволено да работят на трудови договори научна работа.

Кисел
Кисел
09 август 2021 10:37
Гост

И нито дума за това какво смята да прави в МВР. А как ще реагира на полицейски репресии при евентуален протест срещу неговото си правителство. Ще използва ли газ и водни оръдия, или ще чете лекции?

Малко диво прасенце в багажника
Малко диво прасенце в багажника
09 август 2021 11:31
Гост

Ще използва и СРС срещу майкопродавците и соросоидите.

Хаха
Хаха
09 август 2021 10:25
Гост

Егати езика…

Малко диво прасенце в багажника
Малко диво прасенце в багажника
09 август 2021 11:29
Гост

По-добре телешки, отколкото свински.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 11:43
Гост

Езика му е една идея по-малко арогантен от този на Хаджигенов, така, че трудно се ориентирам какво точно искате.

Хаха
Хаха
09 август 2021 19:47
Гост

Хаджигевов ли ви е критерият? Това, което искам е да започнат да се уважават институциите в тая държава. Този, който предлага тоя не си дава сметка, че въпросното момченце не може да издържи на напрежението на едно телевизионно интервю, камо ли да се справи на терен после, а го представя за незаменим капацитет във всичко…

Simo
Simo
09 август 2021 12:28
Гост

Въобще не му прави чест. Ако така и преподава…

Малко ви остава!
Малко ви остава!
09 август 2021 10:12
Гост

Тоя паляк се е взел твърде на сериозно! Още едно такова интервю и на Славуца от телевизията няма да остане камък върху камък, а цялата му партия ще трябва да си наеме чартър и во главе с почетния консул в Барбадос с еднопосочни билети!

Виталий Шишов
Виталий Шишов
09 август 2021 11:59
Гост

Да, Искариотски!

Ася
Ася
09 август 2021 12:29
Гост

Излагат се много в последно време. Добре, че не гласувах за тях.

лъжи и наглост
лъжи и наглост
09 август 2021 9:54
Гост

Не мога да повярвам за какво нагло момченце става дума! Поведението му е срам! Някой написал по-долу, че това е клонинг на Гешев. АБСОЛЮТНО! Как да повярвам, че тези хора искат да махнат Гешев, като се кефят на нагло, брутално и недопустимо за юрист поведение. На това отгоре и лъже и препраща към процедури неотносими към неговия случай. Какво бе, аланкоолу си мислиш ти, че плагиатството се наказва само ако си преписал в хабилитационен труд? А иначе можем да си крадем както си искаме? Боже и този човек учи децата!

Умнокрасива
Умнокрасива
09 август 2021 12:00
Гост

Пак не сте разбрали. Гешев остава, но чистят учнокрасивите съдии (и прокурори).

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:48
Гост

Христо Иванов пак е натъжен.

Златна есен
Златна есен
09 август 2021 12:02
Гост

На 24 октомври ще е на седмото политическо небе, дето всичко живо е ДеСееБе.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:42
Гост

Определено стилът му на поведение в интервюто не беше добър. Прекали и със самохвалството , но явно това си му е маниер- вижте сайта му
където почти всичко е изтъкване на „постижения“, конференции и какво ли още не! От друга страна обаче има основания да е по-агресивен, предвид най-вече тези,които го атакуват. Знам ли- може и читав човек да излезе,ама…!!!

Киркор
Киркор
09 август 2021 12:31
Гост

Явно ще трябва да си коригира маниерите. Защото сегашните му въобще не правят добро впечатление.

Асан
Асан
09 август 2021 9:40
Гост

Този е укрил 20 милиона на Славуца на Барбадос 1 лев на бирника тука не е платил 🤣😃🎃

Асан
Асан
09 август 2021 9:35
Гост

Барбадос цакай само всичко коз 🤣😃🎃

213
213
09 август 2021 9:16
Гост

Oстана ми неизяснен въпросът, в коя масонска кочина членува момчета, щом не е в споменатите от водещия, както сам каза.

OMG
OMG
09 август 2021 9:15
Гост

Ма ти не си за ринга, пале. Много ниска топка!

Лукойл
Лукойл
09 август 2021 12:14
Гост

Добре умнокрасиво жълто пате.

ХаджиГейов
ХаджиГейов
09 август 2021 9:08
Гост

Дългосрочната цел е закриването на ЮФ на СУ и налагането на образУванията на Сорос за еталон.

Не римското, а еврейското право с примера Иуда.

НБУ, бившото АОНСУ. И не само.

И после калинка, пуцаджийка, милиционер, Череп, адвокат на Черепа, адвокат на Св. Прокопий Разградски до пълната и окончателна победа на демокрацията.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:08
Гост

Слушайки тоя наглец, все повече ми се иска да има нови избори. Не знам дали ще променят нещо, но такива като Илиев нямат място в НС и МС

НЕ НАМ!
НЕ НАМ!
09 август 2021 12:04
Гост

Ще има. Ще има. На 24 октомври Радев ще излети в Космоса на българската политика, заедно с юмруците и протестърите МУ!

Ще има!

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:08
Гост

Този е клонинг на Гешев – и външно и вътрешно. Ако ИТН искат да махнат Каскета, защо предлагат негово още по-нагло копие?

ХА ХА ХА ХА ХА ХА
ХА ХА ХА ХА ХА ХА
09 август 2021 12:05
Гост

Не бре! Каскетът остава, но махат онова под каскета.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:05
Гост

Защо не го питаха за репликата на Пламен Киров, че е стара история. Това напълно потвърждава думите на Киселова

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:07
Гост

Водещият трябваше да настоява и за по-ясен отговор на въпроса за изтеглената книга, липсата й не просто на пазара, а и в неговата биография, където изброява трудовете си

INRI
INRI
09 август 2021 12:12
Гост

Старата евангелска умнокрасива история.

Keel
Keel
09 август 2021 9:04
Гост

Гледах го, толкова противно, нагло и арогантно нещо никога не се е появявало по ТВ екраните или поне аз не помня! Този би Гешев, Слави и Бойко по арогантност. Ако този го изберат за каквото и да е, ТРЯБВА ВЕДНАГА да се излиза по площадите. На същата минута, да не се чака, никакви толеранси!

Точно..!
Точно..!
09 август 2021 11:25
Гост

Ако някой не го е гледал, да направи опит да изгледа интервюто! Наглост, липса на елементарно усещане за собствено ниво…всичко създава абсолютно отвратително усещане за това същество!

Умнокрасив жълтопаветник
Умнокрасив жълтопаветник
09 август 2021 12:11
Гост

На есен бутаме всичко. И себе дори!

Anonimen
Anonimen
09 август 2021 12:36
Гост

Натам вървят нещата.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:03
Гост

Шушумигите в ЮФ са виновни, че бутат подобно същество, пазят го, бранят го. Това поведение ли трява да се толерира, такъв човек ли трябва да се издига, този пример ли трябва да виждат бъдещите юристи!?

Шамандура от АОНСУ в Горна баня
Шамандура от АОНСУ в Горна баня
09 август 2021 12:10
Гост

Както обичате др. Сорос.

Потрес
Потрес
09 август 2021 9:00
Гост

Все сме виждали нагли простаци, но този надмина всичко!

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 9:04
Гост

Много ми напомни за Гешев. Ега ти наглеца

Ники
Ники
09 август 2021 12:38
Гост

Да, бе! Лика -прилика са си. Направо го закъсахме отвсякъде.

Отровно право трио
Отровно право трио
09 август 2021 9:12
Гост

Ицо Торбалан, Рада Дълбоката и Мая Общата са едни мили и благородни политически девственици и благородни девици.

Те са истински политически алтруисти.

Само не питайте #КОЙ им плаща политическата сметка?

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 11:46
Гост

Плащат я радетелите за закриване на специализирания съд.

Анонимен
Анонимен
09 август 2021 11:45
Гост

Удари в земята дори наглеца Хаджигенов по арогантен език.

Наглецът ХаджиГейов
Наглецът ХаджиГейов
09 август 2021 12:09
Гост

Първата му работа, е да махне каскета и да налупи друга шапка на шапките. И после обличането на Истанбулската конфекция ито всички несъгласни.

re:
re:
09 август 2021 12:07
Гост

По-добре простаци, отколкото майкопрдажници-соросоиди! Умни и красиви, по Данте.

АМИН