В навечерието на 38-ия рожден ден на „Сиела Норма“ АД правим подарък за нашите бъдещи клиенти – 30% отстъпка за справочен и правен софтуер.

Промоцията важи само за нови клиенти. Промоцията не важи за клиенти с действащи 1-годишни и 2-годишни договори за справочен и правен софтуер на „Сиела Норма“ АД, включително с договори, чийто срок изтича през 2023 г.

САМО от 1 до 28 февруари 2023 г. и САМО в електронния магазин ciela.com можете да закупите годишен абонамент за правноинформационни системи с 30% отстъпка!

Ако все още не сте ползвали специализиран правен и справочен софтуер, имате възможност да избирате между класическите продукти „Сиела Норми“ и „Сиела Практика“,  както и експертните правноинформационни системи, като „Сиела Строител“, „Сиела Счетоводство“, „Сиела Здравеопазване“, „Сиела Процедури“ и др.

Продуктите се актуализират с всеки нов брой на „Държавен вестник“. Всекидневно се добавят справочна информация, наредби, правилници, указания, заповеди и други актове на ведомства и организации.

Ciela Law е за компании с чуждестранно участие или чужди експерти в български компании, които ползват българските нормативни актове. Той включва актуалното българско законодателство в превод на английски език.

„Сиела Инфо“ е предназначен за всеки, който следи динамиката на бизнеса в България и има нужда от инструменти за анализи и прогнози.

Експертите ползват правноинформационни системи!

Абонирайте се онлайн за справочен и правен софтуер на „Сиела“ с 30% отстъпка само до края на февруари 2023 г.! Цените в електронния магазин са за едногодишен договор и 1 работно място (с изключение на „Архив на Държавен вестник“ – до 5 работни места).

За индивидуална оферта и заявка на повече работни места: тел. 02 903 00 00 или имейл: ciela@ciela.com