Честит празник и огромна благодарност към хората, които са на първа линия в това най-голямо изпитание за човечеството – борбата с пандемията заради коронавируса.

По повод Международния ден на здравето екипът на „Сиела Норма“ пожелава на всички лекари, медицински сестри, административен персонал в здравните заведения и лекарски практики здраве, сила и по-малко пациенти със застрашен живот.

Искаме да изкажем нашата признателност за денонощните усилия на медиците в борбата с коронавируса. За подпомагане извършването на тяхната професионална дейност, им предлагаме безплатен пробен период на достъп до интернет версията на продукт „Сиела Здравеопазване“ до края на извънредното положение.

Това е правно-информационен професионален справочник, източник на актуална и удобно систематизирана информация за здравния сектор. Програмата е разработена специално за нуждите на професионалистите в здравния сектор.

За да ползвате продукт „Сиела Здравеопазване“, е достатъчно да изпратите заявка за потребителско име и парола на имейл: ciela@ciela.com, като посочите следната информация:

  • потребителско име за достъп до продукта;
  • две имена;
  • здравно заведение, заемана позиция;
  • телефон;
  • имейл;

След като обработим Вашата заявка в срок до 24 часа от получаването ѝ, ще получите указания на имейла как да използвате продукта.

Срок за изпращане на заявките: 16.04.2020 г. включително.

„Сиела Норма“ АД обработва личните Ви данни съгласно утвърдената Политика за поверителност.

Предлагаме безплатния пробен период на достъп до края на извънредното положение на всички лекари, сестри и административен персонал, които имат нужда от актуалното българското законодателство в областта на здравеопазването.